onsdag 27 maj 2009

Champions League final

Ikväll var det final i Champions League i Rom mellan FC Barcelona och Manchester United. Barcelona kunde lätt spela hem segern mot ett riktigt blekt United, vilket var exakt vad jag hade hoppats på. Nu fick alla självsäkra och självoda United-fans precis vad man förtjänade.

Är det något lag jag absolut in gillar så är det just United med alla dess låtsas-supportrar och dåliga förlorare som alltid har något att skylla på när United förlorar. Uniteds "supportrar" som var på plats ikväll hjälpte inte sitt lag en enda minut, genom att sjunga stöttande ramsor eller dylikt, utan stod där tysta som möss medans Barcelona-supportrarna fick fixa stämningen under hela matchen. Pinsamt var ordet.

Det bästa av allt var nästan jätte-bäbisen Ronaldo, som vi alla vet filmar en hel del (underdrift), som oavbrutet gnäller när han kapat någon spelare och menar att de filmar. Skrattretande faktiskt.

Grattis Barcelona och tack för att ni slog United. Nu kan man njuta över otaliga kommentarer
över hela internet från sura United-fans som hittar på de mest sanslösa bortförklaringarna till denna förlust... som vanligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar